Tweedehands- en hobbybeurs voor het goede doel

Gepost op 2016-08-05

Dienstenthuis bestaat dit jaar 10 jaar. En omdat wij graag eens een extraatje doen, hebben we ons geëngageerd om geld in te zamelen voor het goede doel. Het doel is om € 10 000 in te zamelen voor het ‘Centrum voor Oncologie’ in het Algemeen Ziekenhuis van Turnhout.

Als Turnhouts bedrijf vinden we het belangrijk dat we iets kunnen betekenen voor anderen in onze regio, dus was AZ Turnhout een logische keuze. Dienstenthuis heeft ook zelf gekozen om specifiek voor de dienst oncologie iets te doen, omdat er (jammer genoeg) zoveel mensen zijn die al in aanraking gekomen zijn met kanker of familieleden of kennissen hebben die al hebben moeten vechten tegen deze ziekte.

We verkopen het hele jaar door polsbandjes voor het goede doel (zie www.dienstenthuis.com/webshop), maar we organiseren ook een tweedehands-en hobbybeurs. Zowel medewerkers als klanten kunnen zich inschrijven voor een stand (€ 15/tafel) en al het inschrijvingsgeld gaat integraal naar het goede doel. De opbrengst van de verkoop is volledig voor de standhouder.

Praktisch:

  • Zaterdag 10/09 van 10 u – 14 u
  • De Djoelen, Steenweg op Mol 4, 2360 Oud-Turnhout
  • Gratis toegang
  • Inschrijven voor een stand kan tot 20/08 via jesse.peeters@dienstenthuis.be
  • Voor één tafel/stand betaal je € 15.
  • Opstellen kan vanaf 9 u.
  • Geen specifieke themaverkoop, dus alles kan (kinderspullen, kleding, speelgoed, zelfgemaakte taarten, schilderijen,…)

Iedereen welkom om een kijkje te komen nemen. De bar is doorlopend open voor een hapje en een drankje.

Dr. Jean Meyskens, diensthoofd van het Centrum voor oncologie, liet ons volgende weten : “We zijn als dienst uitermate gecharmeerd door dit initiatief van Dienstenthuis en we willen hen alvast hartelijk danken voor alle inspanningen die zij willen leveren in 2016 voor de kankerpatiënten in de regio. We zijn met de collega’s en directie van het ziekenhuis overeen gekomen dat het ingezamelde geld op het einde van 2016 zal gebruikt worden voor de menselijke en warme inrichting van de wachtzaal van het oncologisch dagziekenhuis.”


[ Klik hier voor het volledige nieuwsoverzicht ]