Nieuw kantoor in Turnhout en Ravels

Gepost op 2017-05-22

De voorbije maanden zijn er 2 kantoren van Dienstenthuis verhuisd. Ons kantoor in de Herentalsstraat, tevens onze maatschappelijke zetel, is verhuisd van nummer 45 naar nummer 8. En ons nieuwe kantoor is niet zomaar een kantoor. Het is ingericht volgens een volledig nieuw concept met o.a. flex desks, een toog en een pooltafel. Wij geloven in dit concept, omdat we ervan overtuigd zijn dat je als werknemer in een aangename omgeving moet kunnen werken en dat onze werknemers na een kwartiertje ontspanning met meer energie aan de slag gaan.

Nieuwe gegevens:

Dienstenthuis Turnhout
Herentalsstraat 8
2300 Turnhout
014/47 30 80
turnhout@dienstenthuis.be

Ook ons collega’s in Ravels hebben hun intrek genomen op een nieuwe locatie. Begin 2017 is het kantoor het 7de Dienstenthuis-kantoor geopend in Ravels en je kan hen voortaan vinden op volgend adres:

Dienstenthuis Ravels
Weeldestraat 113A
2382 Weelde
014/14 02 40
ravels@dienstenthuis.be[ Klik hier voor het volledige nieuwsoverzicht ]