Vacatures omkaderingsploeg

Gepost op 2017-07-05

Gezocht: 3 nieuwe collega's voor de omkaderingsploeg

Het afgelopen jaar kende Dienstenthuis een enorme groei. Er kwamen meer dan 100 thuishulpen bij en we openden ook een nieuw kantoor in Ravels. Om onze aanpak op maat te kunnen blijven bieden aan onze werknemers, zijn we op zoek naar 3 nieuwe collega's in onze omkaderingsploeg.

Hieronder vind je onze vacatures.

Als dossierbeheerder ben je het vaste aanspreekpunt voor jouw thuishulpen. Je maakt hun planning op, zorgt ervoor dat alle administratie in orde is, regelt vervangingen voor hen, gaat mee op de eerste kennismaking naar de klant, doet gesprekken met hen en evaluaties... Maar ook voor onze klanten ben je de contactpersoon op het kantoor. Je staat ook in voor de aanwerving van nieuwe thuishulpen en je bent de draaischijf in het kantoor.

Vacature dossierbeheerder (download hier)

Als job-assistent zorg je voor opvolging en begeleiding op de werkvloer. Je gaat dus mee met de thuishulp naar de klant thuis. Ons team van job-assistenten neemt ook de praktijktest af van sollicitanten, geven opleidingen aan nieuwe starters en doet 1-op-1 opleidingen.

Vacature job-assistent (download hier)

Als kantoorverantwoordelijke stuur je je kantoormedewerkers aan op een coachende en motiverende manier. Je zorgt ervoor dat je team in de juiste richting gaat om jullie vooropgestelde doelen en plannen te behalen. Je vertegenwoordigt het bedrijf en hebt een duurzaam engagement om Dienstenthuis mee verder uit te bouwen, zowel naar groei als naar kwaliteit.

Vacature kantoorverantwoordelijke (download hier)