€ 4634 voor De Warmste Week

Gepost op 2018-01-03

Home Run voor het goede doel

Op dinsdag 12/12 zette Dienstenthuis zich een hele dag in voor het goede doel. Op onze kantoren werden allerlei acties georganiseerd en 3 collega's liepen de 'Dienstenthuis Home Run', een toer van maar liefst 63 km langs al onze kantoren. Ze vertrokken om 8.30 u in Hoogstraten, passeerden in Ravels, Oud-Turnhout, Retie en Kasterlee en eindigden om 18.45 u in Turnhout.

Onderweg maakten ze op elk kantoor een tussenstop en sloten er telkens enkele nieuwe lopers bij aan. Onze lopers lieten zich sponsoren en zo haalden ze een heel mooi bedrag voor de Warmste Week van Studio Brussel op.

€ 4634 voor Kinderboerderij De Brem

Alle acties samen leverden uiteindelijk het mooie bedrag van € 4634 op. We kozen met Dienstenthuis voor Kinderboerderij De Brem in Oud-Turnhout als goede doel. De kinderboerderij is een initiatief van VIBO De Brem om hun leerlingen met een beperking de kans te geven met dieren te werken en in contact te komen met de natuur. We ondersteunen dit lokale initiatief heel graag en we willen alle supporters en sponsors bedanken voor de financiële en morele steun!


[ Klik hier voor het volledige nieuwsoverzicht ]