Word jij onze nieuwe collega?

Gepost op 2018-01-24

Het afgelopen jaar kende Dienstenthuis een enorme groei. Er kwamen meer dan 80 thuishulpen bij en we openden ook een nieuw kantoor in Brecht. Om onze aanpak op maat te kunnen blijven bieden aan onze werknemers, zijn we op zoek naar 5 nieuwe collega's in onze omkaderingsploeg.

Kantoormanager Oud-Turnhout en Ravels (m/v)

We zoeken een nieuwe kantoormanager voor onze kantoren in Oud-Turnhout en Ravels. Wie we zoeken en wat we bieden, kan je vinden in onze vacature.

Als kantoorverantwoordelijke stuur je je kantoormedewerkers aan op een coachende en motiverende manier. Je zorgt ervoor dat je team in de juiste richting gaat om jullie vooropgestelde doelen en plannen te behalen. Je vertegenwoordigt het bedrijf en hebt een duurzaam engagement om Dienstenthuis mee verder uit te bouwen, zowel naar groei als naar kwaliteit.

Download hier de vacature 

Kantoormedewerker Kasterlee (m/v) (vervanging)

We zoeken een nieuwe collega voor een tijdelijke vervanging in kantoor Kasterlee, Markt 37. Periode ongeveer april-mei tot oktober-november. Met de mogelijkheid op een vast contract (in mogelijk een ander kantoor).

Als kantoormedewerker/dossierbeheerder ben je het vaste aanspreekpunt voor jouw thuishulpen. Je maakt hun planning op, zorgt ervoor dat alle administratie in orde is, regelt vervangingen voor hen, gaat mee op de eerste kennismaking naar de klant, doet gesprekken met hen en evaluaties... Maar ook voor onze klanten ben je de contactpersoon op het kantoor. Je staat ook in voor de aanwerving van nieuwe thuishulpen en je bent de draaischijf in het kantoor.

Download hier de vacature

Medewerker Vliegende Ploeg (Kasterlee en Retie) (m/v)

Voor onze kantoren Kasterlee en Retie zijn wij op zoek naar een medewerker Vliegende Ploeg. Dit is een nieuwe functie binnen Dienstenthuis voor de continuïteit van de vervangingen te kunnen garanderen.

Als medewerker Vliegende Ploeg heb je ervaring met het werk van thuishulp en kan je je flexibel opstellen.

Alle info vind je in deze vacature.

Kantoormedewerker Brecht (m/v)

Voor ons nieuwe kantoor in Brecht zoeken wij een nieuwe collega. Momenteel werken wij nog vanuit het kantoor te Andrélaan 114 in Brecht, maar in de loop van 2018 willen we verhuizen naar een nieuw kantoor in Brecht of Sint Lenaarts.

Als kantoormedewerker/dossierbeheerder ben je het vaste aanspreekpunt voor jouw thuishulpen. Je maakt hun planning op, zorgt ervoor dat alle administratie in orde is, regelt vervangingen voor hen, gaat mee op de eerste kennismaking naar de klant, doet gesprekken met hen en evaluaties... Maar ook voor onze klanten ben je de contactpersoon op het kantoor. Je staat ook in voor de aanwerving van nieuwe thuishulpen en je bent de draaischijf in het kantoor.

Download hier de vacature


Kantoormedewerker Turnhout (m/v)

Voor ons kantoor in Turnhout (Herentalsstraat 8), zoeken wij nog een nieuwe, enthousiaste kantoormedewerker/dossierbeheerder.  

Als kantoormedewerker/dossierbeheerder ben je het vaste aanspreekpunt voor jouw thuishulpen. Je maakt hun planning op, zorgt ervoor dat alle administratie in orde is, regelt vervangingen voor hen, gaat mee op de eerste kennismaking naar de klant, doet gesprekken met hen en evaluaties... Maar ook voor onze klanten ben je de contactpersoon op het kantoor. Je staat ook in voor de aanwerving van nieuwe thuishulpen en je bent de draaischijf in het kantoor.

Download hier de vacature


[ Klik hier voor het volledige nieuwsoverzicht ]