Word jij onze 1000ste collega?

Gepost op 2018-06-14

We zijn voor al onze kantoren nog op zoek naar nieuwe thuishulpen en hopen met onze sollicitatie-actie volgende week tijdens onze Ladies Movie Night onze 1000ste medewerker te kunnen aannemen.

Om de ‘Dag van de Thuishulp’ te vieren, organiseren wij op 20/06 en 21/06 een eigen Ladies Movie Night in UGC Turnhout. En we houden 36 plaatsjes vrij voor sollicitanten. Tussen 18 u en 19.30 u kunnen geïnteresseerden op gesprek komen in UGC en daarna genieten van een hapje, drankje en leuke film. De sollicitanten mogen ook één extra lady meebrengen naar de Ladies Movie Night. Volledig gratis. :-)

Solliciteren op onze Ladies Movie Night kan enkel op afspraak. Je kan een afspraak maken door 'job + je naam + Ladies Movie Night’ te sms’en naar 8686. Wij contacteren je dan voor een afspraak. Je kan ook via turnhout@dienstenthuis.be of 014/40 41 00 een afspraak maken voor je sollicitatiegesprek. Mocht het je echt niet lukken om op één van deze avonden te komen solliciteren, kan je ook een afspraak maken om overdag op één van onze kantoren op gesprek te komen en dan ben je ’s avonds natuurlijk ook nog altijd welkom met een vriendin op onze Ladies Movie Night.

We houden op woensdag 6 sollicitatieplaatsen vrij en op donderdag zijn er 30 plaatsen beschikbaar. Op is op. Wij zoeken niet enkel thuishulpen in Turnhout, maar in de hele regio Kempen (Kasterlee, Retie, Brecht, Hoogstraten, Ravels, Oud-Turnhout en alle randgemeenten).

Heb je interesse?  Maak dan snel een afspraak en dan zien we je volgende week woensdag of donderdag.

Hoe ziet onze Ladies Movie Night er uit?

19 u: Ontvangst in UGC Turnhout met een hapje, drankje en leuke kraampjes
20 u: Start film ‘I feel pretty’
22.00 u: Napraten

Graag tot dan!


[ Klik hier voor het volledige nieuwsoverzicht ]