1000 werknemers!

Gepost op 2018-10-25

Donderdag 25/10/2018 zal voor altijd met stip aangeduid staan in de geschiedenisboeken van Dienstenthuis. Vandaag is onze 1000ste medewerker gestart. Een absolute mijlpaal in ons 13-jarig bestaan die helemaal aansluit bij onze missie van zoveel mogelijk mensen aan een zo goed mogelijke job te helpen.

Kwantiteit en kwaliteit

Zowel kwantiteit als kwaliteit zijn belangrijk bij Dienstenthuis. "We zijn enorm blij met onze 1000ste collega", vertelt Afgevaardigd Bestuurder Tim Klaassen. "Het is nooit ons doel geweest om 1000 medewerkers te hebben, wel om zoveel mogelijk mensen een kans te geven. Naarmate we dichter en dichter bij deze symbolische grens kwamen, waren we er natuurlijk wel meer mee bezig en keken we uit naar onze 1000ste collega. Maar niet enkel de kwantiteit is van belang, ook de kwaliteit. Deze willen we absoluut blijven garanderen."

Om de kwaliteit op en top te houden, blijft Dienstenthuis inzetten op ondersteuning en begeleiding. "We hebben een team van 5 job-assistenten," gaat Tim Klaassen verder. "Zij nemen een poetstest af bij sollicitanten, zodat ze meteen kunnen zien wat de werkpunten zijn en hoeveel begeleiding er nodig is. Zij geven ook de opleiding aan nieuwe starters. Deze opleiding is trouwens net helemaal vernieuwd en opgetrokken tot 15 u. Vooraleer onze nieuwe thuishulpen dus naar hun klanten gaan, hebben ze al een heel pak kennis en know how meegekregen. Daarnaast hebben we ook een maatschappelijk medewerker die onze medewerkers bij (al dan niet) werk gerelateerde problemen kan helpen."

Blijven groeien

De kaap van 1000 werknemers is zeker niet het eindpunt.  Dienstenthuis wil blijven inzetten op groei en nog meer mensen aannemen.  "Voor al onze kantoren zijn we dringend nog op zoek naar nieuwe thuishulpen.", vertelt Tim Klaassen. "We hebben veel Kempische gezinnen die nog klant willen worden bij ons en we zouden ze graag allemaal zo snel mogelijk verder helpen. Een warme oproep daarom aan alle gemotiveerde werkzoekenden om eens te komen luisteren bij Dienstenthuis."

Op maat

Dienstenthuis houdt vast aan de visie om persoonlijk en op maat te werken, zowel voor collega's als voor klanten. "We zijn ervan overtuigd dat dat onze sterkte is en dat we ook dankzij deze aanpak de grootste dienstencheque-werkgever zijn kunnen worden in de Kempen. Onze werking is professioneel, doch persoonlijk en op maat. Wij maken tijd voor onze mensen, kennen hun verhaal, zoeken voor iedereen een gepaste oplossing en zorgen voor goede communicatie en samenwerking in de driehoek van klant, thuishulp en dienstenchequebedrijf.", besluit Klaassen.


[ Klik hier voor het volledige nieuwsoverzicht ]