Loop gratis mee Dwars door Turnhout op 31/08

Gepost op 2019-07-03

Al onze klanten en thuishulpen lopen gratis Dwars door Turnhout

Ben jij een fervent loper? Of misschien staat jouw allereerste 5 km op de planning? Schrijf je dan nu in voor Dwars door Turnhout op zaterdag 31/08. Al onze collega’s en klanten kunnen gratis aansluiten bij ons Dienstenthuis-team.

Gezondheid op de werkvloer, dat is één van onze speerpunten. Een gezonde en fitte medewerker is goud waard. Daarom proberen wij zoveel mogelijk van onze collega’s in beweging te krijgen via ons eigen sportcomité. Maar we breiden ons gezondheidsbeleid ook graag uit naar onze klanten. Dus ook zij kunnen gratis inschrijven in ons team.

Wat voorzien wij voor u:

Praktisch:
Dwars door Turnhout- Zaterdag 31/08 - Warandeplein Turnhout

Programma:

18.00 u: Kidsrun 1 km (4 tot 12 jaar)
18.30 u: 5 km
19.00 u: 11km

Hoe inschrijven?

Inschrijven kan nog tot 11/08 via http://www.chronorace.be/registration/SelectActivity.aspx?iframe=0&v=3&lng=NL&eventId=1188554889798469&hash=IBxgeDqgcf_VgSLm6wDaLQGi2o8. U kan rechtstreeks inschrijven in ons Dienstenthuis-team met de code DIEN12739. Inschrijven op onze kantoren is ook mogelijk. 

Wij ontmoeten u graag in onze stand op het Warandeplein voor uw shirt en loopnummer te geven en we sturen je enkele dagen vooraf nog een mail met alle nodige informatie.


[ Klik hier voor het volledige nieuwsoverzicht ]