Corona update 29-03-2020

Gepost op 2020-03-29

Beste Dienstenthuis-klant,

In deze lastige Corona-tijden informeren wij u graag over onze werking en de komst van uw thuishulp. De federale regering heeft voor de dienstencheque-sector geen sluiting opgelegd.

Binnen Dienstenthuis hebben we toch beslist om onze werking tijdelijk op te schorten en dit in het belang van de gezondheid van al onze collega’s en u als klant. Poetsen in meerdere woningen per week met grote obstakels om de ‘social distance’ te bewaren lijkt ons niet verantwoord in deze periode.

Dit wil zeggen dat we de ‘blijf in uw kot’-richtlijnen van de regering volgen en tot en met 19 april onze werking niet terug opstarten. Uiteraard houden wij u op de hoogte van een eventuele verlenging of van een heropstartdatum.

Wij wensen u en uw naasten ondertussen veel doorzettingsvermogen in deze lastige tijden.

Hou het gezond!


Fijne groeten,

Vanwege het ganse Dienstenthuis-team

  • Wij blijven bereikbaar via mailadres tim.klaassen@dienstenthuis.be
  • Wilt u graag na de heropstart wat extra uren poetshulp om alles terug spik en span te krijgen? Laat het ons nu al weten via tim.klaassen@dienstenthuis.be
  • Ook onze 1130 collega’s zitten in hun kot. Je zou ons en zeker ook je thuishulp een groot plezier doen met een berichtje, een mailtje, een briefje. Wij zijn er zeker van dit tot een grote glimlach en een fijne verdere samenwerking zal leiden.


[ Klik hier voor het volledige nieuwsoverzicht ]