Documenten

Aanvraag voor overstap naar elektronische dienstencheques (download hier)

Werken met elektronische dienstencheques heeft alleen maar voordelen. Het is sneller, veiliger en gemakkelijker, zowel voor jou als voor je thuishulp. Via dit formulier kan je gemakkelijk je overstap naar elektronische cheques aanvragen. Vul het in en bezorg het aan Sodexo (contactgegevens op het formulier). Geef je Dienstenthuis ook een seintje als je de overstap hebt aangevraagd? Dan kunnen wij ook aanpassen dat je voortaan elektronisch zal betalen. Bedankt!

Alle info over de elektronische cheques kan je ook terug vinden in deze brochure van Sodexo.

Ontvang Turnhoutse cadeaucheques t.w.v. 30 euro (download hier).

Beveel jij Dienstenthuis ook aan in je omgeving? Voor elke nieuwe klant die je aanbrengt, ontvang je een Turnhoutse cadeaucheque van 30 euro. De voorwaarden voor deze actie vind je hier. Ook als je een nieuwe thuishulp aanbrengt, belonen wij jou (met een Turnhoutse cadeaucheque van € 100).

Prestaties bevestigen via Sodexo (download hier)

Door technische defecten of overbelasting lukt het de thuishulp soms niet om elektronische cheques in te bellen. Dan moet Dienstenthuis de prestatie manueel ingeven. Het enige dat je dan als klant nog moet doen, is de prestatie bevestigen via de website van Sodexo. Je krijgt hier ook een mail voor aan van Sodexo. Dit document is een handleiding om een prestatie te bevestigen bij Sodexo.

K1 Tegoedverklaring (download hier)

Het kan gebeuren dat je geen dienstencheques kan meegeven met je thuishulp (te weinig, besteld maar nog niet aangekomen,…) Dan kan je deze tegoedverklaring invullen en handtekenen en meegeven met de thuishulp. De tegoedverklaring zal op kantoor bewaard worden tot je de achterstallige cheques kan meegeven. De tegoedverklaring is de eerste bijlage bij de klantenovereenkomst.

K2 Overzicht cheques (download hier)

Je kan dit document invullen en door de thuishulp laten ondertekenen, telkens als je cheques meegeeft met hem/haar. Zo heb je een bewijs van hoeveel cheques je hebt meegegeven en op welke datum.

K3 Feestdagen 2019 (download hier)

Dit is een overzicht van de feestdagen in 2019. Feestdagen die in het weekend vallen, worden collectief ingevuld op een andere datum.

K4 Sleutelcontract (download hier)

Als je niet thuis bent wanneer de thuishulp bij jou komt werken, kan je hem/haar de huissleutel geven. Deze overeenkomst wordt dan ondertekend.

K5 Burgerlijke Aansprakelijkheid (download hier)

Wie niets doet, kan niets verkeerd doen. Een ongelukje is snel gebeurd. Als er schade wordt aangebracht in je huis, kan je het formulier Burgerlijke Aansprakelijkheid invullen. Bezorg dit zo snel mogelijk aan Dienstenthuis.

K6 Dienstencheques bestellen (download hier)

Hoe moet je dienstencheques bestellen? Dit document geeft je alle info.

WOTCA

Dienstenthuis schenkt heel veel aandacht aan veilig en gezond werken. Alle acties die we daarvoor ondernemen, hebben we gebundeld onder de naam WOTCA. Dit staat voor Watch Out & Take Care. Always! Zo hebben we onze veiligheidsfiche, veiligheidsfilm, opleidingsdagen rond veiligheid en gezondheid, fruitacties,… Op www.wotca.be vind je alle informatie over ons WOTCA-beleid.

Veiligheidsfiche (download hier)

Omdat Dienstenthuis veiligheid op de werkvloer hoog in het vaandel draagt, is de veiligheidsfiche in het leven geroepen. Op deze fiche worden alle gevaren in een woning in kaart gebracht en zo weet de thuishulp waar hij/zij extra voorzichtig moet zijn of extra op moet letten. Elke klant moet in de toekomst een veiligheidsfiche in zijn woning krijgen.

Veiligheidsfilm

In ons beleid staat veiligheid bovenaan. Daarom hebben we ook een veiligheidsfilm gemaakt om zo onze thuishelpers en onze klanten bewust te maken van de gevaren op de werkvloer. Onze thuishelpers krijgen de film te zien bij indiensttreding, maar het is dus ook voor de klanten een interessante leidraad. Elk arbeidsongeval is er één te veel en ook jij kan je steentje bijdragen aan de veiligheid van onze thuishelpers.