Welkom bij Dienstenthuis

Kan jij extra hulp in het huishouden gebruiken? Dan kunnen wij jou zeker verder helpen. Bij ons betaal je geen extra kosten bovenop de dienstencheques en wij komen jouw thuishulp persoonlijk bij jou voorstellen.

Met onze kantoren in Turnhout, Oud-Turnhout, Kasterlee, Retie, Ravels, Hoogstraten, Brecht en Mol bieden wij hulp in de hele regio Kempen.

Of ben je op zoek naar een job als thuishulp? Neem dan zeker contact op met één van onze kantoren. Dienstenthuis is steeds op zoek naar toffe collega’s. Met onze professionele en ook persoonlijke aanpak kunnen wij je een job bieden op jouw maat. 

Voorwoord Tim

Je kan niet genoeg investeren in mensen. Vanaf dag één van Dienstenthuis staan onze werknemers, onze collega’s, centraal. Altijd. Opleiden, motiveren en belonen staan centraal in onze bedrijfscultuur. Hiermee zijn we uitgegroeid tot grootste dienstenchequebedrijf in de Kempen.

Maar voor ons is het niet belangrijk om de grootste te zijn, maar wel de manier waarop we onze resultaten halen.

Welkom bij Dienstenthuis!

Tim Klaassen - Algemeen directeur

Professioneel - Sociaal - Op maat - Anders

Dienstenthuis is een professioneel en sociaal bedrijf, dat op maat werkt voor haar medewerkers en klanten en toch dat tikkeltje anders is als andere dienstenchequebedrijven. We willen zoveel mogelijk mensen aan een goede job helpen en we streven er tegelijkertijd naar om onze klanten een kwalitatieve en efficiënte dienstverlening aan te bieden. Daarnaast hechten we ook heel veel belang aan de appreciatie van onze medewerkers en toch die iets andere aanpak, bijvoorbeeld met onze begeleiding op en naast de werkvloer door job-assistenten en onze maatschappelijk medewerkers, ons sportcomité,…