Dienstenthuis Mol

Sinds 23 april is Dienstenthuis terug gedeeltelijk opgestart , met strikte veiligheidsinstructies uiteraard. Momenteel is 80 % van onze collega's aan het werk. Vanaf dinsdag 2 juni starten we terug volledig op. 
Onze kantoorgebouwen blijven nog gesloten, maar we zijn wel elke werkdag telefonisch bereiken tussen 8.30 u en 12.30 u. Je kan ook steeds een mail sturen naar ons kantoor en dan volgen onze collega's het op.

Ook onze sollicitatiegesprekken zijn sinds 11 mei terug opgestart en ook de inplanning van nieuwe klanten is terug mogelijk. Aarzel dus niet ons te contacteren als je wil solliciteren of een aanvraag voor huishoudhulp wil doen. 

#samensterk #samendienstenthuis #staysafe

Dienstenthuis Mol
Turnhoutsebaan 17/2
2400 Mol

014/15 15 50

mol@dienstenthuis.be

Aanvraag, hulp nodig, vragen,…? Contacteer ons!

Dossierbeheerder An zorgt ervoor dat alles geregeld is voor de thuishulpen. Dit gaat van de maandelijkse uurroosters, vervangingen en de nodige administratie tot evaluatiegesprekken en het oplossen van kleine of iets grotere problemen. Elke thuishulp heeft zijn/haar persoonlijke dossierbeheerder.

Zo zijn de dossierbeheerders steeds helemaal op de hoogte van de werksituatie van de thuishulp en kan er snel en efficiënt gecommuniceerd worden en indien nodig naar oplossingen gezocht worden.

Kantoorverantwoordelijke Karolien zorgt ervoor dat de ganse werking binnen het kantoor in goede banen wordt geleid.

Dossierbeheerder
An van de Put
an.vandeput@dienstenthuis.be

Kantoorverantwoordelijke
Karolien Vervecken
karolien.vervecken@dienstenthuis.be 

Onze openingsuren 


Maandag 8.30 u - 12 u
Dinsdag 8.30 u - 12 u en 13 u - 18.45 u
Woensdag 8.30 u - 12 u en 13 u - 16 u
Donderdag 8.30 u - 12 u en 13 u - 16 u
Vrijdag gesloten