Over ons

Dienstenthuis Turnhout is opgestart in 2006 met steun van het stadsbestuur, PWA en OCMW van Turnhout. We hebben ondertussen meer dan 820 thuishulpen in dienst, die ondersteund worden door 26 omkaderingsmedewerkers. Je vindt onze kantoren in Turnhout (2), Oud-Turnhout, Hoogstraten, Brecht, Kasterlee, Retie en Ravels.

Waar gaan we voor?

Dienstenthuis gaat resoluut voor een professionele, sociale en persoonlijke manier van werken. We willen zoveel mogelijk mensen aan een goede job helpen en we streven er tegelijkertijd naar om onze klanten een professionele thuishulp en efficiënte dienstverlening aan te bieden. Iedereen, jong of oud, dik of dun, diploma of niet, veel ervaring of weinig, Belg of niet,… krijgt bij ons evenveel kansen.
Dienstenthuis staat voor professioneel, sociaal, op maat anders.

Professioneel

Wij doen er alles aan om onze ganse werking goed te organiseren en vlot te laten verlopen. Zo kunnen onze thuishelpers in de beste omstandigheden aan het werk en dus uitstekende prestaties leveren. Ze worden bijgestaan door een ploeg van dossierbeheerders, job-assistenten en maatschappelijk medewerker.

Sociaal

Dienstenthuis is bezorgd om mensen en staat klaar voor iedereen. Thuishelpers zijn niet zomaar een nummer. We begeleiden iedereen zo goed mogelijk, zowel in hun werk- als in hun privésituatie. Omdat we in meerdere kantoren werken, kunnen we zowel met de thuishelper als met de klant een persoonlijk contact garanderen.

Op maat

Iedereen is verschillend en heeft zijn eigen wensen en noden. Voor elke thuishelper afzonderlijk gaan we altijd voor de beste oplossing. Ook naar de klanten toe streven wij ernaar een flexibele dienstverlening op hun maat aan te bieden.

Anders

Dienstenthuis is anders dan al die andere dienstenchequebedrijven. Zo hebben we bijvoorbeeld een boek geschreven, steunen we jaarlijks verschillende goede doelen en hebben we in 2008 het Fair Trade-label gekregen.  In juni 2012 heeft Axl Peleman ook zijn lied 'Klompke Goud' geschreven over en voor de thuishulpen. We proberen op alle mogelijke vlakken het verschil te maken, klein of groot:  een bakje aardbeien thuis geleverd door de kantoormedewerkers bij de start van de zomer, een kleine attentie met Valentijn, een feestweekend in Sunparks met alle collega’s en hun gezin om ons 10-jarig bestaan te vieren,… Alles om onze collega’s in de watten te leggen.

Dienstenthuis wil een bedrijf zijn, waar mensen graag en met trots voor werken.